fbpx
Select Page

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi indsamler, opbevarer og behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Derfor har vi udarbejdet denne privatlivspolitik, der giver dig et overblik over hvordan vi som virksomhed beskytter dine personoplysninger i den relation du har med os.

Vi indsamler, i alle sammenhænge, kun oplysninger der er relevante for det pågældende formål og inden for rammen af den danske persondatalovgivning. Det betyder, at vi i videst muligt omfang forsøger at minimere mængden af nødvendige personoplysninger. I vores databehandling vurderer vi karakteren af følsomheden for de enkelte oplysninger og begrænser adgangen til oplysningerne således, at de kun er tilgængelige for medarbejdere, der har et arbejdsrelateret behov for tilgang til oplysninger og til behandling af sager, der er i overensstemmelse med formålet med afgivelsen af personoplysningerne.

Ved opskrivning til ventelister og ændringer til din opskrivning udfyldes en samtykkeerklæring, der skal accepteres for at udfylde blanketterne og som giver AKF Koncernen tilladelse til at indsamle, opbevare og behandle dine oplysninger. Ved indgåelse af kontrakter e.g. lejekontrakter eller andre aftaler med AKF Koncernen indsamles, opbevares og behandles relevant persondata.

Vores datasystemer er underlagt adgangskontrol, back-up, firewalls og virusbeskyttelse. Videregiver vi personoplysninger til tredjepart vil det blive forelagt din godkendelse. Hvis dine oplysninger vil blive brugt i anden sammenhæng end den hidtidige baggrund for indhentning af oplysningen, vil vi indhente dit samtykke hertil.

Alle personoplysninger, der ikke længere er relevante i henhold til dets oprindelige formål vil løbende blive slettet. Sletningen afhænger af de kontrakt- og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Jeg er på vente- eller interesseliste
I AKF Koncernen har vi en række forskellige ventelister og interesselister, der alle kræver at du videregiver en række persondata for at du kan stå på vores lister. Her kan du se hvilke oplysninger vi indsamler i forbindelse med din opskrivning til Fællesskabets boliger, nyhedsbrev, og interesseliste:

Det er gratis at blive opskrevet og her eksisterer ingen særlige statutter. Vi indsamler følgende oplysninger for at kunne administrere vores interesselister:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse
  • lejemålspræferencer

De oplysninger vi indsamler er relevante for, at vi kan registrere din interesse i en af vores boliger og administrere vente-/interesselisten, samt kommunikere med dig herom.

Hvornår sletter vi dig fra listerne?
Vi sletter dig, hvis du aktivt kontakter os og beder om at blive slettet fra listerne. På vores interesseliste kan du slette dig ved at benytte afmeldingsfunktionen nederst i de e-mails vi udsender.

Indgåelse af lejekontrakt
Ved indgåelse af lejekontrakt beder vi dig opdatere de allerede indhentede oplysninger i forbindelse med din opskrivning til vente- og/eller interesselisten.

Hvis flere personer skal stå på lejekontrakten end pågældende der er opskrevet ventelisten indhentes disse oplysninger ved indgåelse af lejekontrakt. Ved indgåelse af kontrakt accepterer du samtidig, at AKF Koncernen opbevarer og behandler den relevante data.

Administration af lejemål
I forbindelse med administrationen opbevarer og behandler vi personoplysninger omkring dig der er relevant for administrationen af lejemålet og kommunikationen mellem lejer og AKF Koncernen.

Har du spørgsmål, så kan du kontakte AKF Koncernen på info@akfholding.dk